Sunday, June 20, 2010

Bermula Perhubungan Di Udara


Selamat Datang ke Dunia IT Rakan HAM.Terlebih dahulu saya ingin memperkenalkan diri ini.Nama penuh Zulkefli B Abdullah.Umur 28 thn.Rakan HAM memanggil Zul.Base station saya di Tasek Mutiara Simpang Ampat SPS.

"Saltmine" saya di Kawasan perindustrian Tandop Alor Setar.Saya selalu bermobile dari Perlis Indera Kayangan sehingga ke Utara Perak.Banyak Masa Saya di jalan raya.Tapi saya sentiasa memastikan keselamatan dan juga tali pinggang tersemat di dada bak kata 9W2IKU.

Minat saya timbul dalam Radio ni apabila abang saya 9W2MTO paksu Mail sentiasa memberi dorongan dan Support dalam mengenali rakan dan juga kelengkapan radio.

Saya Berharap Rakan2 yang ingin mengenali saya dapat memberi sedikit tunjuk ajar yang berguna dan dapat kita mengeratkan hubungan sesama kita diudara mahu pun di daratan.Saya harap rakan2 yang melayari BLOG ni dapat mengambil info yang dapat di kongsi dengan rakan2 yang lain.Kalau ada sebarang info yang ingin dikongsikan dagn rakan2 jangan malu untuk mengE-MAIL kepada saya dan insyallah saya akan mengemaskini BLOG ni supaya dapat kita berkongsi info yang cepat,tepat dan berguna....

No comments: